Să îi oferi copilului tău posibilitatea de a învăţa limba engleză în copilărie este ca şi cum ai planta sămânţa unei competenţe vitale pentru viitorul acestuia. O sămânţa ce va rodi şi îi va oferi atât satisfacţii personale, cât şi profesionale. Din acest motiv, participarea copilului tău la cursuri de engleză pentru copii poate face diferenţa între o simplă înţelegere a acestei limbi şi o abordare fluentă şi încrezătoare în comunicarea spontană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste cursuri engleză copii organizate de Centrul de limba engleză Flying Colours sunt locul în care copilul tău va înflori şi va avea posibilitatea să dobândească încredere în el şi în abilitatea lui de a comunica fluent. Pe parcursul programului de învăţare, copilul tău va avea parte de posibilitatea de a-şi dezvolta multiple competenţe, de la îmbogăţirea vocabularului până la dezvoltarea abilităţilor de ascultare şi vorbire. Aceste cursuri sunt o oportunitate valoroasă prin care copilul tău îşi poate construi baze solide de comunicare la nivel nativ în a doua cea mai vorbită limbă din lume.

Într-o lume tot mai interconectată, cunoaşterea limbii engleze este esenţială pentru succesul academic şi profesional al copilului tău. Învăţarea acestei limbi de la o vârstă fragedă nu doar că îi oferă acces la oportunităţi în întreaga lume, dar îl ajută să îşi dezvolte şi abilităţi cognitive şi lingvistice care îl vor însoţi pe tot parcursul vieţii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Fiecare copil are propriile sale nevoi şi preferinţe în ceea ce priveşte învăţarea limbii engleze, din acest motiv formarea grupelor pentru aceste cursuri de engleză pentru copii se face în raport cu două criterii vitale:

  • vârstă;
  • nivel de limbă engleză.

În consecinţă, grupurile sunt formate dintr-un număr de 8 - 10 copii, suficient de mulţi pentru ca orele să se desfăşoare interactiv, dar suficient de puţini astfel încât toţi membrii să poată participa activ. Este important ca toţi membrii grupului să aibă aceeaşi vârstă şi acelaşi nivel de limba engleză, astfel încât aceste cursuri de engleză pentru copii să asigure participanţilor un mediu în care să întâlnească alţi copii cu interese comune şi să nu se simtă intimidaţi de diferenţele de vârstă sau de competenţe.

Înainte de a accepta copilul în grup, este crucial să îi fie evaluate stilul de învăţare, interesele şi obiectivele sale. Astfel, poate fi identificată cea mai potrivită metodă pentru a-şi dezvolta abilităţile. Completează evaluarea de nivel disponibilă pe Flying Colours şi fă primul pas către integrarea copilului tău într-un mediu în care va avea posibilitatea de a se cunoaşte pe sine şi de a-şi dezvolta abilitatea de a comunica fluent în limba engleză.

Aceste cursuri de engleză pentru copii sunt captivante, iar predarea este interactivă, pentru a menţine interesul şi a stimula participarea activă. Profesorii folosesc metode şi tehnici de predare moderne. Jocurile, cântecele şi activităţile practice integrate în aceste ore de engleză încurajează comunicarea şi contribuie la consolidarea vocabularului acestuia într-un mod distractiv şi natural.

Datorită curriculei personalizate, metodele de predare pot fi adaptate la ritmul şi nevoile individuale ale fiecărui participant. Concentrarea se face pe punctele forte şi pe domeniile în care este nevoie de îmbunătăţire, progresul este maximizat, iar încrederea în sine a copilului este consolidată.

Rolul profesorilor nu se opreşte doar la predare. Aceştia contribuie şi la stimularea încrederii şi a motivaţiei copilului tău. Prin feedback pozitiv şi încurajări constante, aceştia îl ajută pe copil să depăşească obstacolele şi să îşi atingă potenţialul maxim.

Aceste cursuri de engleză pentru copii nu sunt doar o modalitate de a învăţa o limbă străină, ci şi o aventură în lumea fascinantă a comunicării. Prin intermediul acestora, copilul tău are posibilitatea de a-şi dezvolta nu doar abilităţile lingvistice, ci şi încrederea în sine şi deschiderea către noi oportunităţi în viaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.