Kate Middleton şi Prinţul William au marcat 13 ani de la căsătorie publicând pe reţelele de socializare o fotografie inedită, al-negru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Realizată de Millie Pilkington, care a imortalizat membri ai familiei regale, fotografia îi arată pe Kate şi William zâmbitori în ţinuta de nuntă. Cuplul şi-a făcut un obicei din a publica fotografii de la eveniment pentru a marca data.

 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Kate şi William s-au căsătorit la 29 aprilie 2011 în Westminster Abbey, fiind urmăriţi de 2 miliarde de telespectatori. Cuplul are trei copii: George, născut în 2013, Charlotte, născută în 2015, şi Louis, născut în 2018.

În aprilie 2021, cuplul a postat un videoclip în care le mulţumeşte fanilor "pentru mesajele lor amabile cu ocazia celei de-a 10-a aniversări a nunţii lor". "Suntem foarte recunoscători pentru cei 10 ani în care am fost susţinuţi".

Săptămâna trecută, Kate Middleton a postat pe reţelele de socializare ale Palatului Kensington o fotografie inedită cu fiul ei cel mic, prinţul Louis. Acesta pozează zâmbitor în timp ce stă întins pe iarbă.

Acesta a fost primul mesaj semnat de Kate Middleton de la anunţul diagnosticului de cancer, la 22 martie. Soţia prinţului William, care nu a dezvăluit natura bolii ei, s-a retras din viaţa publică în timp ce urmează un tratament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.