După Kylie Minogue în martie, a venit rândul Salmei Hayek să i se alăture Madonnei pe scenă. Cântăreaţa, care îşi continuă Celebration Tour, s-a aflat vineri în Mexico City. Ea a primit-o pe scenă pe actriţa mexicano-americană, atunci când a interpretat "Vogue". Cu părul împletit cu flori şi o fustă lungă, Salma Hayek a fost îmbrăcată precum celebra pictoriţă mexicană Frida Kahlo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mulţumesc mult, Madonna, pentru că mi-ai permis să fac parte din turneul tău Celebration. Această noapte de neuitat intră în geanta mea de comori preţioase", a postat actriţa pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Madonna este o admiratoare a Fridei Kahlo, ea fiind proprietara mai multor tablouri, şi a visat o vreme să îi adapteze viaţa pe ecran. Salma Hayek a fost cea care a preluat în cele din urmă rolul artistei mexicane, în 2002, în filmul "Frida", pe care l-a coprodus.

Celebration Tour al Madonnei, al cărui start a fost amânat din cauza spitalizării sale în iulie 2023, a început în 14 octombrie la O2 Arena din Londra. La Paris, în noiembrie, Madonna a susţinut patru concerte la Accor Arena. Cu acest turneu, artista reia cele mai cunoscute melodii ale sale şi cele mai importante momente ale carierei.

Ea a mărturisit de mai multe ori pe scenă cât de grea a fost pentru ea această revenire pe scenă, după infecţia gravă din cauza căreia a ajuns la terapie intensivă.

"A fost un an nebunesc pentru mine şi nu credeam că voi reuşi. Am uitat cinci zile din viaţa mea. Dar îngerii m-au protejat şi copiii mei au fost acolo, copiii mei mă salvează de fiecare dată", le-a spus ea fanilor săi la primul ei concert. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.