Preşedintele american Joe Biden anunţă vineri, într-un interviu, că este pregătit să dezbată în mod public cu adversarul său republican Donald Trump, pe care-l va înfrunta în alegerile prezidenţiale de la 5 noiembrie, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de către animatorul Howard Stern dacă va participa la o dezbatere publică cu predecesorul său, democratul în vârstă de 81 de ani, care candidează la al doilea mandat, a răspuns că ”o voi face undeva. Nu ştiu când. Mă bucur s-o fac”.

”ORICÂND, ORUNDE”

Este pentruprima oară când joe biden spune în mod clar că este pregătit de o dezbatere cy rivalul său republican în campania în vederea alegerilor prezidenţiale din 2024.

Donald Trump a refuzat să participe în vreuna dintre dezbaterile din campania alegerilor primare republicane, un proces de selecţie pe care l-a câştigat.

În schimb, el s-a declarat pregătit de dezbatere cu Joe Biden ”oriunde, oricând”.

”Propun luni seara, marţi seara sau miercuri seara, în timpul mitingului meu de campanie în Michigan”, i-a răspuns pe Truth Social fostul preşedinte.

Donald Trump, care este judecat în prezent la New York într-un proces istoric, a sugerat apoi organizarea unei dezbateri ”în această (vineri) seara, la Palatul de Justiţie”.

”Voi rămâne în apropiere”, a lansat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.