Bilanţul atacului rus cu rachetă în oraşul portuar Odesa, în sud-vestul Ucrainei, a crescut marţi la cinci morţi, în urma unui deces la spital, anunţă oficiali, iar dintre cele 28 de persoane rănite în atacul de luni, 23 erau spitalizate în continuare, unele în stare gravă, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din nefericire, numărul victimelor atacului rus cu rachetă de ieri la Odesa a crescut la cinci”, anunţă pe reţele de socializare guvernatorul regional Oleg Kiper.

El precizează că bilanţul a crescut după moartea în spital a unui bărbat născut în 1960.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Oleg Kiper anunţă că 23 de persoane rănite primeau în continuare îngrijiri medicale.

”Opt dintre ele se află în stare gravă, patru în stare extrem de gravă, inclusiv o fată în vârstă de patru ani”, precizează el.

”Medicii noştri fac tot ce pot”, dă el asigurări.

Odesa, un port la Marea Neagră vital în exporturile ucrainene, este vizat cu regularitate în atacuri sângeroase cu rachetă şi dronă.

Guvernatorul regiunii Herson (sud) anunţă că bombardamente ruseşti au ucis o persoană în ultima zi.

Rusia atacă neîncetat oraşe ucrainene de luni de zile şi înaintează pe frontul de st în Ucraina, înaintea sosirii unui ajutor militar american crucial pentru Kiev.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.