Trooper va urca pe scena Arenelor Romane ca special guest în turneul de promovare a celui mai recent album Bruce Dickinson - The Mandrake Project, anunţă organizatorul Emagic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bruce Dickinson a anunţat astăzi artiştii invitaţi să cânte în deschiderea concertelor europene din cadrul turneului The Mandrake Project, în care îşi va prezenta cel de-al şaptelea material solo, lansat pe 1 martie anul acesta.

Trooper vor împărţi scena cu artistul pentru a doua oară la Bucureşti, la aproape 16 ani de la concertul legendarei trupe Iron Maiden de pe Stadionul Cotroceni.

"Suntem cei mai fericiţi oameni din lume în acest moment! Au trecut ceva ani de când Iron Maiden ne-au ales să cântăm alături de ei, iar acum Bruce Dickinson a făcut acelaşi lucru. Nu cred că este un secret pentru nimeni faptul că Trooper a pornit la drum datorită lui Bruce Dickinson! Anunţul a venit fix când eram la repetiţii cu băieţii. Am ieşit din sală, am vorbit, am plâns puţin, m-am şters la ochi şi am intrat bărbăteşte să îi anunţ pe colegi. Pentru un aşa moment avem nevoie în 3 iunie de întreaga armată Trooper să fie prezentă în faţa scenei! Ne vedem la Arenele Romane!" a declarat Coiotu'.

Biletele pentru concertul din 3 iunie, de la Arenele Romane, pot fi achiziţionate în retelele Entertix, iaBilet, la tickets.emagic.ro şi bilete.emagic.ro, la preţurile de 195 lei (categoria Acces General) şi 325 lei (categoria Premium, cu  loc pe scaun în sectoarele E si K).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.