Un şarpe de aproximativ doi metri a fost găsit în coteţul găinilor dintr-o gospodărie, în localitatea Şimian din judeţul Mehedinţi. Proprietarul a solicitat intervenţia jandarmilor care au preluat reptila şi au eliberat-o pe câmp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma unui apel prin sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 primit miercuri, 17.04.a.c.,  la Dispeceratul unităţii, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în comuna Şimian,  unde un cetăţean a semnalat prezenţa unui şarpe în gospodărie. La faţa locului, jandarmii au constatat că un şarpe în lungime de aproape 200 cm  îşi găsise adăpost în coteţul găinilor.  Cu ajutorul dispozitivului din dotare, şarpele de casă a fost extras şi, ulterior, eliberat în mediul său natural”, a trasmis, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi.

Cetăţenii sunt rugaţi ca în cazul în care observă un şarpe în gospodărie, să anunţe instituţiile abilitate.

”În situaţii în care cetăţenii semnalează prezenţa şerpilor, le recomandăm să nu se apropie, să nu încerce sa-i îndepărteze şi să solicite sprijinul instituţiilor abilitate”, a mai precizat Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.