Un incendiu a izbucnit, luni, la izolaţia unei clădiri aflate în construcţie, în Sectorul 1 din Bucureşti, fiind alertate mai multe autospeciale de pompieri. Incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, astfel că a fost emis mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populaţiei. Douăzeci de persoane au fost evacuate din blocul învecinat. Din clădirea incendiată au ieşit singuri 103 muncitori. Incendiul a fost stins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul a fost lichidat, el manifestându-se pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi.

FOTO: ISU BIf
FOTO: ISU BIf

”Din clădirea incendiată s-au autoevacuat 103 muncitori. Nu au fost înregistrate victime”, a precizat sursa citată.

UPDATE - ”În urma cu scurt timp a fost emis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert”, a arătat ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, ard materiale depozitate pe acoperişul unei clădiri în construcţie.

”Se acţionează de la înălţime cu autoscara. În acest moment nu mai arde cu flacără deschisă. Suprafaţa afectată este de 250 mp”, a precizat ISU.

De asemenea, au fost luate măsuri pentru evacuarea persoanelor din blocul învecinat, fiind vorba de 20 de oameni.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, un incendiu a izbucnit la izolaţia unei clădiri în construcţie, pe strada Daniel Danielopolu. Astfel, au fost alertate 8 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 descarcerare, 1 SMURD.

”Nu sunt persoane surprinse”, a transmis sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.