Makoto Hasebe, mijlocaşul japonez al lui Eintracht Frankfurt, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că se va retrage din activitate la sfârşitul sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Makoto Hasebe (40 de ani) joacă de zece ani la Eintracht Frankfurt, pentru care a evoluat în 303 meciuri. Cum apariţiile sale în meciuri sunt tot mai puţine, iar uzura fizică şi psihică şi-a pus amprenta pe jocul său, Hasebe a ales să convoace o conferinţă de presă pentru a-şi anunţa decizia: „De mulţi ani ştiu că va veni o zi în care voi fi nevoit să iau această decizie. Asta se întâmplă de cinci sau şase ani. Şi cred că azi a venit momentul”, a mărturisit mijlocaşul japonez.

„Cred că o să stau mai mult în Germania, cu familia mea. Aceasta este a doua noastră ţară. Am vorbit cu conducerea clubului, mai sunt câteva detalii de rezolvat, dar planul este să rămân la Eintracht şi sunt foarte, foarte bucuros de asta!”, a declarat Hasebe, vorbind despre cariera lui de după retragere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.